Ångerrätt och reklamationer

När du köper en Personlig tavla är trycket skräddarsytt just för dig, därför är köpet bindande. Regeln om ångerrätt i lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal gäller inte.

 OBS! Om paketet eller brevet ser vikt, trasigt, eller på något sätt ovarsamt hanterat ut så måste det anmälas direkt när det hämtas ut. Om det visar sig att varan har blivit skadad vid frakt måste detta anmälas direkt till Posten, detta pga att Posten ska kunna ansvara för det som skett. Om det anmäls och godkänns ersätter Posten varan och du får en ny vara med Posten.

Reklamation

Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss på lo.grafiska@gmail.com eller 0732 466 379 omgående så hjälper vi dig med hur du går vidare. Varan ska tillsammans med en skriftlig beskrivning av felet/bristen återsändas väl emballerad med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig. När vi mottagit varan och godkänt reklamationen, gör vi något av följande:

- Reparerar varan (om möjligt)

- Skickar en ny identisk felfri vara.

- Återbetalar dig varan. Kostnaden för returfrakten betalas ut till dig retroaktivt, efter godkänd reklamation. Vid ersättningsleverans står Lo Grafiska för fraktkostnaden.

Ångerrätt

Eftersom du ska känna dig trygg som kund hos oss tillämpar vi Distansavtalslagen. Detta innebär att du som kund (privatperson) har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan.

Skulle varan inte motsvara dina förväntningar har du full returrätt. Observera att varan ska vara oskadad samt oanvänd då den returneras. Kontakta lo.grafiska@gmail.com för att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Efter att du fått ditt återköp bekräftat skickar du tillbaka varan och dina pengar återbetalas.

Du har enligt Distansavtalslagen inte rätt att begära återbetalning av kostnader för frakt.

Om Lo Grafiska inte kan leverera inom avtalad tid har kunden rätt att häva köpet utan kostnad.

OBS! Ångerrätt gäller inte vid köp av personliga tavlor då dessa tillverkas efter beställning.